Steve Jobs tine cu Android. NOT!

In conferinta de presa de anuntare a iPad 2, Steve Jobs a mentionat faptul ca exista 65.000 aplicatii pentru tableta facuta de catre Apple. Comparativ, exista 100 aplicatii pentru Android Honeycomb.

Cineva a stat sa numere aplicatiile din Android Marketplace care sunt desenate special pentru Motorola Xoom (singurul device care ruleaza acum Honeycomb). Guess what? Sunt doar 20. Steve Jobs a bagat de 5 ori mai multe apps, din burta, in favoarea Android?

Hmm, ma intreb daca faptul ca Google nu ii lasa pe developeri sa lucreze cu sistemul lor “Open” are vo legatura cu asta?…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

16 Comments

 1. Pana acum nu exista nici o tableta, in afara de galaxy tab pentru care sa se dezvolte aplicatii + honeycomb a aparut recent. De acum incolo sa te tii :)

 2. si cate aplicatii sunt ma rog care sunt facute sa ruleze special pe iPad ? ma indoiesc ca-s 65.000. Restul sunt aplicatii facute pt iPhone, care ruleaza si pe iPad. EXACT cum e si pe android.

 3. Trebuie sa tinem cont Motorola Xoom nu este singura tableta cu Android, iar Honeycomb nu este singura versiune de Android care ruleaza pe tablete. Dell Streak 7 si Samsung Galaxy Tab P1000 sunt doua din tabletele care ruleaza Android 2.2 Froyo. Ia in considerare si aplicatiile care ruleaza pe acestea, nu doar cele pentru Honeycomb.

 4. Aici e vorba de Honeycomb (proiectat special pt tablete) care ruleaza doar pe Xoom.
  @al_core: Jobs a spus ca sunt de 5 ori mai multe, dar a adaugat doar de 4 ori mai multe. Adrian are dreptate.

 5. Si uite asa incepe un nou razboi impotriva Android. Asta este marea problema?
  Numarul de aplicatii existente este o problema mare iar faptul ca nu ofera OS-ul developerilor este cu atat mai grav, dar chiar trebuie sa le sarim in cap? Au ei ceva planuri mai marete. Serios acum… cand ati pus ultima data mana pe ceva oferit de Google si ati fost nemultumiti?

 6. Atata timp cat poti sa alegi dintr-o varietate de tablete, cred ca e foarte bine sa existe si o concurenta…in cazul de fata concurenta nu face decat sa sublinieze faptul ca Apple sunt cu cativa ani inaintea lor.

 7. @Paul: Steve Jobs nu a mentionat “Honeycomb” in discurs, ci Android Market si Tablet. Deci se ia in considerare orice tableta care ruleaza Android. Androidul de pe tablete fiind acelasi ca si pe telefoane, doar ca putin tras de colturi, sa fie frumos pe un ecran mai mare.. La fel cum e si iOS pe iPad. Aplicatiile care ruleaza pe Android 2.2 (Froyo), functioneaza la fel de bine si pe 2.3 (Gingerbread), si pe 3.0 (Honeycomb). Daca e cum zici tu, atunci ar trebui la iPad 2 sa se tina cont doar de aplicatiile facute dupa aparitia iOS 4.3, nu si inainte. Te rog, documenteaza-te inainte de a da cu batul in apa.

 8. Nu am spus nici pentru ca o secunda ca sunt perfecte, dar iti ofera tot ce ai nevoie si … ceva in plus.
  Sustii cumva ca ar fi perfecte produsele Apple?

 9. Sunt curios cate aplicati erau in momentul in care a aparut ipad si cate erau optimizate pt tableta

 10. @Ovidiu Ionita: de data asta Paul are dreptate. Steve Jobs a mentionat aplicatii facute special pentru Tabletele care ruleaza Android pentru tablete. Android pentru tablete nu a existat pina la Honeycomb. In consecinta, nici aplicatii facute special pentru tablete. El a spus ca exista 65.000 aplicatii pentru iPad. Chiar daca toate cele peste 300.000 aplicatii de iOS ruleaza pe iPad. Asta nu inseamna ca toate sunt facute special pentru iPad.

1 Trackback / Pingback

 1. Unde sunt aplicatiile pentru Honeycomb? | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*