Android 2.2 NU e optimizat pentru Tablete

Samsung Galaxy Tab e gata sa apara cu Android 2.2. Si totusi, Google sustine ca sistemul lor de operare NU e bun pentru tablete, ci doar pentru telefoane. Hugo Barra – Director of Mobile Products la Google zice:

“Android is an open platform. We saw at IFA 2010 all sorts of devices running Android, so it’s already running on tablets, but the way Android Market works is it’s not going to be available on devices that don’t allow applications to run correctly. […] Which devices do, and which don’t will be unit specific, but Froyo is not optimized for use on tablets. […]

We want to make sure that we’re going to create a application distribution mechanism for the Android market, to ensure our users have right experience.”

Asta stiam. La fel ca si Windows 7. O fi el bun pentru PC si chiar pentru netbooks, dar cind vine vorba de tablete, da cu rest…

Nici nu vreau sa intru in discutia telefoanelor sau Tabletelor care vin cu Android, dar nu pot fi updatate mai sus de 1.6. Un produs nou, trebuie sa fie capabil sa primeasca update-uri cel putin 1-2 ani.

Nu sunt impotriva tabletelor cu alte sisteme de operare, dar atunci cind le scoti, gandeste-te cit de bine se vor misca si cit de multumit e omul, nu cit de ieftine vor fi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Samsung Galaxy Tab | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*