Sparrow vine in Mac App Store

Una dintre aplicatiile de Mail pentru Mac care au surprins placut in ultima vreme este gata sa vina in Mac App Store. In plus, icoana aplicatiei a fost schimbata.

Sparrow este o aplicatie care merge doar cu Gmail. Cel putin in varianta beta. Developerul a imprumutat citeva elemente de la Tweetie for Mac si a adus o suflu nou in seria aplicatiilor de Mail pe Mac. Interfata este foarte usor de folosit.

Sparrow se vrea a fi “Minimal mail for Mac” si reuseste cu succes. In prima faza vor aparea doua versiuni de Sparrow – una platita (costa 20 dolari la inceput si sare la 25 dupa o scurta perioada) si una Free, care includeo reclama in coltul dreapta sus. Diferenta este ca in varianta gratuita, Sparrow va suporta un singur cont de email.

Eu folosesc Sparrow inca de la Beta 1 si sunt multumit de interfata minimala si de cum se intelege cu serverele Google. Atunci cind nu sortezi emailul pe computer si vrei o alternativa interesanta pentru Mail, Sparrow isi face bine treaba.

update: boio.ro are deja Sparrow 1.0 beta. Aplicatia a fost trimisa chiar de catre developer, sub rezerva confidentialitatii, asa ca voi posta un review in momentul in care Sparrow ajunge in Mac App Store.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Nu inteleg de ce in anul 2011 se mai fac aplicatii dedicate unui singur serviciu cand exista o multitudine de optiuni pe piata: POP3, IMAP, EXCHANGE, YAHOO, HOTMAIL etc!

  2. SI eu am renuntat la yahoo din cauza ca trebuie platot pentru pop3. Dar asta nu inseamna ca nu sunt alti care inca folosesc si alte servicii..

  3. am folosit sparrow. foarte misto.dar a trebuit sa renunt la el. Am trimis cateva mailuri si cand ma uit in sent…….de la 500 de mailuri …am ajuns la 9000 in cateva minute. Cam de atatea ori a salvat el mailurile trimise. pacat. pot sa fac ceva?

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Mac OS X Lion – cu adevarat un sistem nou de operare | boio.ro
  2. O noua sansa pentru Sparrow | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*