O noua sansa pentru Sparrow

In ultima vreme am tot dat sanse unor aplicatii noi in locul altora cu care eram foarte multumit. Stii deja despre experienta mea cu Chrome care a inlocuit Firefox sau de Reeder care a luat fata lui NetNewsWire. Toate au fost pozitive si, in final, am renuntat la aplicatii care imi erau dragi de ani intregi.

Mi-am propus sa incep o noua aventura – Sparrow. Am mai discutat despre Sparrow – clientul de mail care a imprumutat ceva din interfata Twitter si a avut curajul sa sparga cliseele in materie de Mail pe Mac. L-am mai folosit in varianta Beta, dar pe atunci developerii aveau mult de lucru la el.

De astazi, Sparrow are versiunea 1.2. Aduce ceva imbunatatiri legate de conexiunea cu Facebook, care, pe mine nu ma pasioneaza deloc. In schimb interfata aplicatiei a evoluat foarte bine in doar citeva update-uri.

Am ales Sparrow Lite – versiunea care merge doar cu Gmail si afiseaza o reclama in coltul dreapta sus. Nu am nevoie sa-l folosesc cu alte conturi de email. Sa vedem cit rezista pe post de client default de mail.

Folosesti Sparrow regulat? Lasa parerea ta mai jos. Nu il folosesti inca? Descarca Sparrow si hai sa facem testul asta impreuna si sa ne comparam concluziile intr-o saptamana – doua.

Acum mai imi trebuie si un editor de blog bun, in locul lui Ecto si renunt la toate aplicatiile preferate pentru Mac OS X.

Update (4 iunie 2010): Sparrow nu a fost pe atit de bun pe cit credeam. Detalii AICI.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Eu folosesc constant 6 adrese de email din care 2 de GMail, 2 de live mail, 1 exchange si 1 simplu email pe care-l trag prin pop3. Folosesc Apple Mail de 2 ani, iar saptamana trecuta am trecut la Sparrow (full edition). Am configurat contul principal de GMail sa-mi faca fetch la restul, fiecare cont cu labelul lui si lucrurile merg struna … momentant :)

  2. Jean‑Marc Denis, designer-ul aplicatiei Sparrow: “Apple are starting to introduce iOS-based interface elements to the desktop, and many of these you have also implemented in Sparrow – Do you feel that this is the way forward for Mac apps?”

  3. eu il folosesc pe mai multe conturi de email, dar ma deranjaeaza ca nu pot sa sterg mesaje direct de pe server, imi place sa-l folosesc in special pe contul de yahoo.

1 Trackback / Pingback

  1. Sparrow mai are de lucru | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*