O mare surpriza pentru 2011 de la boio.ro

Atunci cind am lansat noul boio.ro, Erwin de la mobilissimo.ro mi-a luat un interviu. Sunt citeva amanunte care au fost poate trecute cu vedere si tin neaparat sa le promovez. Primul este legat de boio.ro ca un brand si al doilea de Marele proiect al 2011.

Da, redesign-ul nu este cel mai mare Proiect boio.ro. te asteapta si altceva, mult mai interesant si mai important ;)

Si cu ocazia asta ma vezi si intr-o poza rara, cu prima mea pereche de ochelari. Poza e facuta undeva, in Germania.

Iata numai doua dintre intrebarile adresate de mobilissimo.ro:

Consideri boio.ro un brand? Ce părere ai de porecla de “iPhone man” pe care ţi-a dat-o Mobilissimo.ro? S-ar potrivi drept motto pentru boio.ro?

boio.ro a devenit un brand în urmă cu aproape 3 ani, când am trecut de la www.boioglu.ro la boio.ro. Nu mai este de mult un jurnal personal, sau un blog pe care cineva traduce articole pe bandă rulantă, fără să ofere sursa informaţiilor. Atitudinea luată la timp, Review-urile sofisticate şi criticile cu argumente fac din boio.ro un brand cu personalitate. La asta se adăugă concursuri foarte dese în care sunt oferite coduri de aplicaţii pentru iPhone, iPad sau Mac. În ultima vreme, informaţiile în exclusivitate şi analizele pertinente au adus un număr din ce în ce mai mare de cititori. Brandul boio.ro creşte în fiecare zi.

Sunt convins că brandul este important atunci când văd câte emailuri primesc sau când mă întâlnesc cu lumea pe stradă şi sunt oprit. Am fost oprit până şi în Mexic de un cititor boio.ro care m-a recunoscut şi a venit să-mi mulţumească pentru ceea ce fac. Sentimentul e unic.

Dacă Adrian Boioglu a rămas cu porecla de “iPhone Man”, boio.ro are ca nou motto – “Cel mai bun Tech Blog din România”, asta şi pentru că subiectele au depăşit cu mult sfera iPhone, a tutorialelor făcute în grabă sau a informaţiilor copiate repede de pe site-uri din România şi străinătate.

[…]

Ai vreun proiect separat de boio.ro pe care consideri că cititorii noştri ar trebui să îl urmărească?

Aşa cum am menţionat şi la întrebarea despre Twitter şi Facebook, nu cred în fragmentarea brand-ului. Dar boio.ro se va dezvolta în 2011 pe o altă MARE latură pe care cititorii nici nu o ghicesc. O să vedeţi despre ce este vorba la momentul potrivit.

Interviul intreg poate fi citit pe mobilissimo.ro. Ghicesti care este marele proiect al anului 2011 de la boio.ro?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

19 Comments

 1. pai daca ghicim ne zici daca am ghicit sau nu ? :) ca altfel nu are haz jocul :). Eu zic ca ori faci un magazin online de diferite chestii, probabil legate de apple ori o sa faci o emisiune video regulat pe youtube :D

 2. Magazin online cu produse Apple. Sper! Daca stai in US ma gandesc ca vor fi preturi bune.
  Pentru orice ai in plan sa faci Iti doresc mult noroc.

 3. Asta cu Androidul ar fi tare. Aplicatie de IPAD nu mi se pare cine stie ce, deci iese din discutie. Raman la magazin online

 4. wow, tare omu’ cu android :))
  eu zic asa: de va fi magazin on-line sau emisiune video, ca va fi o aplicatie boio.ro sau o revista pe iPad/iPhone (vezi ca nu am iPad si va trebui sa o faci si pe iPhone – de nu, te mananc ), fie ca vei deschide “filiale” boio.ro – desi imaginatia mea merge cam pana acolo, nu si mai departe, dar, in fine, nu contest… sau fie ca vei brandui (ca sa ma exprim asa) diverse produse cu marca boio.ro, pana la urma tu trebuie sa iti asumi un lucru: tot ceea ce citesti aici ca fiind presupuneri ale noastre, sunt de fapt dorintele fiecaruia dintre noi vis-a-vis de ce asteptam de la tine.
  in ceea ce ma priveste, nu voi zabovi prea mult in a ma gandi la ce ar putea urma si asta datorita faptului ca am incredere ca ce va fi, sigur va fi… HUGE, IMPRESSIVE & of course (c)BOIO.ro

  @blogfather: insusi Marele proiect 2011 este un premiu de care ar trebui sa te bucuri alaturi de noi, ce-ti mai trebuie si iPhone?

 5. @adrian boioglu: Nu cunosc persoanele respective dar stiu despre ce e vorba. Uite, renunt la iphone. :))

  pe care cititorii nici nu o ghicesc

  Eu ghicesc din prima. Daca am dreptate imi pui un banner cu “cel mai informat blogger din Romania” timp de un an pe homepage. :))) Iti zic pe “Ai un pont?” ?

 6. Dap, voiam de mult să-È›i spun că dacă tot ai face-liftat siteul era o idee bine-venită să schimbi È™i poza ta de pe site, cu una mai recentă, mai de actualitate, cum este asta din postul de mai sus, cu ochelari, aÈ™a, cu un aer mai blog-styler….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*