spam awareness la revista biz

de vo citeva saptamani primesc la greu spam de la revista biz (parca asa ii cheama)…

am observat ca au pozat si niste bloggeri (i-au ales pe aia mai frumosi. cei care nu erau atragatori au fost bagati doar in paginile interioare ascunsi dupa niste machiaje, lumini si umbre).

oamenii sunt disperati dupa o farama de awareness asa ca apeleaza la toate metodele deodata. urmeaza sa dea in cap cuiva, reporteritele biz vor poza goale pe net si apoi v-un directorash de pe acolo o va gasi pe elodia sau o va killerii din nou.

tot de dragul audientei…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*