Facebook cumpara WhatsApp pentru 16 miliarde dolari

Doua idei:

1. Sper ca o vor lasa sa mearga la fel de bine si de simplu ca acum, asa cum au facut si cu Instagram.

2. 16 miliarde?? De ce? Ca doar au si ei Facebook Messengerul lor. E inutil sa investesti in doua produse similare. Unul dintre ele trebuie sa moara.

Bonus: cind apare aplicatia WhatsApp pentru Mac sau browser?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. Cum ceva merge bine, hop vine un gigant din piata si il sugruma!
  Cine isi doreste un concurent care te pune in umbra?

 2. 2. Pentru ca au 450+ milioane de utilizatori si o crestere in baza de useri in primii 4 ani mai mare decat facebook, twitter si skype. Dar suma (care este 19 miliarde de fapt) este uriasa.
  Messengerul lor probabil va permite conversatii cu userii whatsapp, avand in vedere ca vor sa mentina aplicatia separata.

 3. Și eu aștept versiunea de iPad și de browser. Nici măcar nu poți folosi mai mult device-uri simultan, nu știu cum a reușit Whatsapp sa aibă asemenea succes până acum.

 4. Sper sa nu invadeze aplicatia cu publicitate , sa ramana simpla si utila.Pana una-alta de ieri nu mai functioneaza.
  Well done Facebook !!!

 5. Primul lucru, va fi introducerea de reclame, clar, video * shit.

  Pentru Mac nu stiu cand vor face aplicatie, oricum folosesc din ce in ce mai mult Viber.

 6. Vrand-nevrand am povestit cu multi amici , care toti folosesec aplicatia , despre aceasta tranzactie ” minune” iar concluzia generala este ca dezvoltatorii sunt singurii care vor avea de castigat, le-au intrat in conturi sume fabuloase de banii, dar noi, utilizatorii vom avea de castigat ” vagoane” de reclame din partea Facebook si usor-usor ,cu siguranta, ca multa lume va renunta la ea.
  De fapt asta e si scopul pana la urma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*