4 iulie

maine e 4 iulie. pt cei care nu stiu inca e ziua americii. sau ziua independentei… hmmm, nu ala era filmu parca… anyway,

mi-am facut planuri de mers la mall maine. problema mai mare e ca de ziua lor americanii stau acasa nu merg la munca asa ca mallu si magazinele stau mai mult inchise.

e vina mea ca eu nu am alta zi libera?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*