Sony S1 si S2

Sony a anuntat azi doua tablete care vor fi lansate in toamna.

S1 este “magazin style” – adica un fel de “trebuia sa o facem mai groasa ca sa incapa totul in ea, dar asa ca i-am facut inca o bucata de plastic care seamana cu o pagina intoarsa de revista”. Problema e ca ecranul este inconjurat de o margine nefolosibila mult mai mare decit cea de la iPad.

S2 este o tableta Dual Screen. Sper ca au gandit-o mai bine decit noul telefon Kyocera Echo. Sony incearca sa aduca o combinatie intre Nintendo DS si Playstation, dar in imagini, tableta este incomod de groasa.

Cele doua tablete vin cu Android Honeycomb, dar au o interfata customizata de Sony care seamana cu Live-tile-urile de la Windows Phone 7.

foto si video via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Ce e frate penarul ăla? Cum să lucrezi pe un ecran întrerupt de niște plastic? Cum vezi un film?!?

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Sony Tablet cu focus pe PlayStation
  2. Sony S1 si Sony S2 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*