Cum sa faci o interfata buna pentru o aplicatie de iPad

iPad-ul este egal cu aplicatia care ruleaza pe el. Din pacate, chiar daca hardware-ul e bun, exista si developeri care fie nu isi bat capul sa deseneze mai bine, fie nu sunt designeri. Stiu, toti ar trebui sa-si angajeze un designer.

Primul pas pe care il recomand tuturor este sa se documenteze putin. Asta pentru ca am vazut atitea aplicatii de iPad care porneau de la o idee buna, dar erau realizate atit de prost…

Clipul de mai jos vorbeste, pe larg, despre desenarea unei interfete excelente pentru o aplicatie complexa de iPad. Merita sa-l urmaresti chiar daca esti, sau nu, developer.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. avand in vedere ca doresc sa ma apuc de facut aplicatii in viitor , acest video mi se pare aur curat.. Mai ales pentru cei ca mine, fara experienta.

    Boio multumesc, si sper la cat mai multe filmulete de genu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*