Kyocera Echo

Proasta alegere pentru cantecul din reclama si te ia si putin ameteala incercind sa intelegi care e treaba cu el.

Pe de alta parte, am vazut cum se misca telefonul in realitate si cit de “ieftin” pare. Ideea e buna, dar executia ei lasa muuult de dorit. Ca sa nu mai zic ca Android nu a fost facut pentru dual-touchscreen asa cum nu a fost facut pentru Galaxy Tab.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

8 Comments

  1. @Mircea Mihai: din pacate nu este un Concept, ci super-telefonul de virf al unei mari retele din US (Sprint). Probabil este stilul lor de a combate faptul ca Verizon a primit iPhone 4.

  2. Dar un ecran ce are ? LOl, primul telefon dual-screen ! Asa si ? Daca nu e retina degeaba lol ! Cine il va cumpara sa fie sanatos ! Ce Os ruleaza?

  3. @TzaCaNeL: conteaza sincer ! Sper ca ai reusit sa te uiti un pic pe un iphone 4 sa vezi cum arata displayul :) ! Si am zis , nu inteleg pentru ce 2 ecrane cand unul e suficient ! Greseala mea ca am omis sistemul de operare ! ms oricum ;)

  4. @DjCultus: Pentru mine nu conteaza ce display are un telefon. Conteaza sa fie unul bun si sa se vada suficient de bine. Da , am pus mana pe un iPhone 4 , imi place cum se vede, dar cum am spus si mai devreme…

1 Trackback / Pingback

  1. Sony S1 si S2 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*