Kyocera Echo

Proasta alegere pentru cantecul din reclama si te ia si putin ameteala incercind sa intelegi care e treaba cu el.

Pe de alta parte, am vazut cum se misca telefonul in realitate si cit de “ieftin” pare. Ideea e buna, dar executia ei lasa muuult de dorit. Ca sa nu mai zic ca Android nu a fost facut pentru dual-touchscreen asa cum nu a fost facut pentru Galaxy Tab.

via

8 Comments

  1. @Mircea Mihai: din pacate nu este un Concept, ci super-telefonul de virf al unei mari retele din US (Sprint). Probabil este stilul lor de a combate faptul ca Verizon a primit iPhone 4.

  2. Dar un ecran ce are ? LOl, primul telefon dual-screen ! Asa si ? Daca nu e retina degeaba lol ! Cine il va cumpara sa fie sanatos ! Ce Os ruleaza?

  3. @TzaCaNeL: conteaza sincer ! Sper ca ai reusit sa te uiti un pic pe un iphone 4 sa vezi cum arata displayul :) ! Si am zis , nu inteleg pentru ce 2 ecrane cand unul e suficient ! Greseala mea ca am omis sistemul de operare ! ms oricum ;)

  4. @DjCultus: Pentru mine nu conteaza ce display are un telefon. Conteaza sa fie unul bun si sa se vada suficient de bine. Da , am pus mana pe un iPhone 4 , imi place cum se vede, dar cum am spus si mai devreme…

1 Trackback / Pingback

  1. Sony S1 si S2 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*