Cum ar fi dus-o iPad, de unul singur

New York Times are un articol foarte bine scris despre Puterea unei platforme. Altceva mi-a atras atentia, insa: ce s-ar fi intamplat daca Apple facea numai iPad?

The iPad, introduced in April — is on track to deliver $15 billion to $20 billion in revenue in its first full year of sales, estimates A. M. Sacconaghi, an analyst at Sanford C. Bernstein. At that size, if the iPad were a stand-alone company, it would rank within the top third of the Fortune 500.

Compara cifrele astea cu alte tablete de pe piata si ai imaginea unei companii care ocupa locul 100 in lume pe linga un magazin din Mall.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Daca ar fi fost firma de sine statatoare, mai apareau niste cheltuieli in plus, legate de anumite elemente pe care iPad le imprumuta/le foloseste in comun cu alte produse.
    Dar, oricum e o realizare !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*