Sony S1 si Sony S2

Cind le-am vazut in luna Aprilie 2011, mi s-au parut doua jucarii anuntate de Sony pentru ca se simteau lasati in urma. Produsul final este gros, se misca greu (ecranul se roteste dupa aproape 2 secunde).

Tocmai bune pentru anul 2009.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. au Android, mare greseala, puteau pune MeeGo sau chiar linux “chior” dar in niciun caz Android………. mai e mult pana la maturitatea platformei asteia open-source dupa cum se lauda.

  2. mie mi se par frumos lucrate, mai ales S1!
    e bine ca e putin mai gros pt ca poate fi tinut mai bine in mana ,iar legat de viteza cu care se misca in meniu e din cauza ca mai trebuie optimizat sistemul.
    sincer mi se pare mai frumos decat primul ipad si credca e si mai performant .

  3. si mie mi se par frumusele amandoua. chestia cu rotirea ecranului sunt sigur ca este pur de natura soft. si cateodata este mai bine sa se intoarca mai greu. nu vrei sa ti se intoarca mereu ecranul daca te joci un joc in masina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*