Smarty Ring pentru iOS si Android

Nu-mi place sa port bijuterii, ceasuri, inele sau lanturi. Si totusi, jucaria asta seamana cu verigheta mea (pe care nu prea o port). Este elegant, lat si are o gramada de functii utile.

Bateria tine o zi si pe el primesti update-uri cu apelurile pierdute, sms-uri sau mesaje de pe Twitter, Facebook, Skype. Poti sa-l folosesti si pe post de telecomanda si vine in mai multe culori.

Se incarca wireless si developerul spune ca bateria te tine 3 ani. Nici nu costa mult. Il gasesti cu preturi intre 50 si 100 dolari, pe Indiegogo.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Bateria tine doar o ora? Adica trebuie sa pun verigheta la incarcat la fiecare ora?

    Ma intreb cine o sa cumpere asa ceva!

    Daca faceau o bratara, tinea bateria macar o zi? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*