Instapaper e gratis pentru o saptamana!

Nu rata aceasta oferta. Instapaper este gratis de astazi. Promotia nu a fost anuntata anterior si nu se stie pina cind tine.

Update: promotia tine intre 12 si 19 decembrie si este facuta de Apple. Instapaper este “Apple’s App of the Week”.

Pe linga asta, developerul ofera un abonament gratuit la functiile premium.

Instapaper este aplicatia mea preferata pentru iPad si nici pe iPhone nu e rea. Aplicatia a castigat premiul pentru “cea mai buna aplicatie de iPad” la 2011 boio.ro Awards.

Cauta si extensia de Chrome sau foloseste bookmarklet-ul si salveaza articolele pentru a le citit mai tarziu, offline.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*