“Hub Keyboard” – tastatura virtuală Microsoft făcută pentru iPhone

Ideea cu un clipboard încorporat în tastatură îmi place foarte mult. Simt uneori nevoia să am așa ceva și nu pot să spun că am găsit o soluție elegantă. La fel și partea cu contactele – se poate dovedi utilă uneori.

Nu folosesc Office 365, așa că partea cu documentele atașate nu mi se pare absolut deloc relevantă. Mi-ar plăcea să am așa ceva și pentru Dropbox, însă.

Hub Keyboard poate fi descărcată de aici.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*