YotaPhone si urmatorul pas

Niste rusi au facut un telefon. Nu este ceva ieftin sau de proasta calitate, ci o idee pe care mi-a placut sa o vad si in laptop-uri in urma cu un an-doi.

Conferinta de mai jos este de urmarit.

Eu ma intreb, daca exista un astfel de telefon care are un display secundar care ofera informatii in plus, de ce nu exista un device care sa aiba doar ecranul acela e-ink si atit. Sa fie subtire, sa iti dea ce ai nevoie (poti sa-l setezi pe computer atunci cind vrei sa adaugi ceva nou) si cam atit.

Un astfel de device poate sa fie subtire (la 1/3 din grosimea unui iPhone), ar avea baterie de o luna-doua si ar inlocui permanent actualele dumb phones. Ah si sper sa nu ruleze Android.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Dezavantajul acestui telefon este ca atunci cand l-ai scapat din mana…PA. Din 2 ecrane se sparge unu :)
    Sunt curios ce fel vor arata husele pentru acest telefon.

  2. Asta cu daca il scapi din mana e din cauza ca nu ai grija de lucrurile tale. Telefonul si ceasul nu mi-au scapat niciodata din mana. Telefonul sta in buzunar nu pe masa ca toti cocalarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*