Smart Watch

Astazi au aparut primele fotografii cu ceea ce pare a fi un prototip de Samsung Smart Watch, adica un device care se poarta pe mana si care se poate caracteriza printr-un singur cuvint: hidos!

Ok, inainte de orice trebuie sa spun ca nu sunt adeptul accesoriilor. Nu port lantisoare, bratari, inele (de aia nu suport nici verigheta macar), ceasuri sau armband-uri de iPod/iPhone.

In urma cu vo 7 ani am avut un ceas inteligent. O jucarie care avea un display mare si care putea fi updatata cu fete diferite si imi arata, printre aletele, ora, cronometru, vremea in zona mea, stiri la minut, email-uri. Mergea foarte bine daca erai in zona lui de functionare, adica aproape oricunde in US. Problemele apareau atunci cind ieseam din Statele Unite. Fara reteaua lui speciala, ceasul nu se updata cu nimic. Nici macar fete noi nu puteam sa adaug si ramaneam cu cele vechi si cu o jucarie prea butucanoasa

Intre timp, ideea de ceas inteligent a evoluat, pare sa creada Samsung. In viziunea lor, avem tot o jucarie butucanoasa, dar care are display color si care se conecteaza la Internet prin WiFi.

Da, pot sa spun ca mi-ar fi utila o jucarie care sa se conecteze la Internet si sa-mi ofere informatii rapide fara sa-mi mai scot telefonul din buzunar. Doar ca nu vreau o caramida mica agatata de mana.

Un smart watch in actuala lui forma nu ma convinge sa-l port.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Puțin probabil sā arate așa. Este prea urât.
    Cred ca e nevoie și de un telefon cu Android pentru toate cele…

1 Trackback / Pingback

  1. Samsung Galaxy Gear | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*