candidatii bloggeri

Dragos vine cu o super idee: inventarul candidatilor la parlamentare care au blog. nu am avut rabdarea lui sa-i vizitez pe toti, dar i-am luat la rind pe cei din Constanta.

la prima vedere politicienii bloggeri nu iau nota de trecere: texte prost scrise, o combinatie de informatii de campanie nereusita cu poze decupate in photoshop aiurea etc. dar ce pretentii sa avem de la amaratii de avocati, doctori si poate viitori parlamentari daca ei inca folosesc wordpress.com si blogspot cu temele default pentru a-si publica gandurile.

stiu ca nu vor fi decit parlamentari ai romaniei, dar e asa de greu sa dai 500 euro pe un site bine facut si sa platesti citeva milioane lei timp de 3 luni unei echipe care sa-l tina updatat? mai au de invatat de la politicieni de succes.

pina la urma, am facut noi mijto de tariceanu, dar tot el e politicianul 2.0…

later update: oana niculescu mizil vrea sa se dea in blogroll cu mine. asa ca ne jucam acum de-a link exchange-ul pare fata buna si daca il mai si lasa de caruta pe becali e cu atit mai bine…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Merci de info, si lui Dragos pt. oboseala de a le posta.

    PS. M-am apucat si eu de “campanie” am sa duc o campanie de informare asupra impactului votului. Chiar trebuie sa mergem sa votam !!! Mai ales ca ii si duminca.

    Numa’ bine asa poate ne trezim si poate se face ceva in tara asta …

  2. Ar fi interesant de vazut lista candidatilor activi din punct de vedere al online-ului. A avea blog nu inseamna neaparat a te promova online.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*