Gevey SIM deblocheaza iPhone 4S

Au aparut primele informatii care par a fi adevarate despre noul Gevey SIM pentru iPhone 4S. Solutia de deblocare hardware “Gevey SIM Ultra S” vine si cu imbunatatiri:

– Nu mai trebuie sa formezi 112 pentru activare

– Gevey SIM nu mai consuma atit de multa baterie

– Nu trebuie sa faci Jailbreak inainte.

– Nu trebuie sa tai SIM Card-ul.

– Merge cu iOS 5.0 si 5.0.1

– Merge cu Baseband 1.0.11 sau 1.0.13 sau 1.0.14

Pentru deblocare ai nevoie de SIM Card-ul original de la reteaua in care a fost blocat telefonul.

Gevey SIM Ultra S costa 55 dolari daca o iei si expediezi in USA sau 50 Euro daca o iei si expediezi in Europa. Detalii legate de sursele oficiale poti gasi pe gevey.com.

Disclaimer: nu am testat solutia de deblocare de mai sus, dar Gevey SIM are o reputatie buna. Asigura-te ca esti dispus sa platesti pretul ala si ca respecti conditiile de deblocare mentionate mai sus.

Daca ai folosit un Gevey SIM Ultra S lasa un comentariu mai jos.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. @aHuiban: teoretic un 4S are si slot GSM. E adevarat ca trebuie activata de catre Verizon jucaria.

    @Valentin: sunt atit de multe persoane cu 4S carora nu le pasa de 5.1, incit nici nu mai conteaza.

  2. Salut Adi. Sunt Cristi si am probat gevey-ul pe Iphone 4s 32GB blocat pe ATT cu 501; are jailbreak pe el si furiosmod instalat din Cydia; ce sa zic…merge cu putina chinuiala ptr ca de fiecare data cand isi gasea reteaua imi cerea activarea lui la apple..dar cu scoaterea si bagarea inapoi a cartelei sau activarea si dezactivarea modului airplane, il zapacesti si-l deblochezi pana la urma. Am incercat din toate punctele…ca si cum si-ar pierde semnalul sau sa se inchida din cauza ca ramai fara curent in baterie, de fiecare data l-am zapacit…putin mai greu, dar merge. Am facut teste prin sms de la un telefon la altul si specific ca am sim de la orange bagat in el. Sim-ul Gevey m-a ajutat Marius fotograful si m-a costat 70$ direct de la appleberry. Inca nu l-am incercat pe unul fara jailbreak dar tare sunt curios daca ar merge fara sau nu cum spun cei de la Gevey ca ar functiona.
    Noroc si multa bafta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*