Gevey SIM deblocheaza iPhone 4S

Au aparut primele informatii care par a fi adevarate despre noul Gevey SIM pentru iPhone 4S. Solutia de deblocare hardware “Gevey SIM Ultra S” vine si cu imbunatatiri:

– Nu mai trebuie sa formezi 112 pentru activare

– Gevey SIM nu mai consuma atit de multa baterie

– Nu trebuie sa faci Jailbreak inainte.

– Nu trebuie sa tai SIM Card-ul.

– Merge cu iOS 5.0 si 5.0.1

– Merge cu Baseband 1.0.11 sau 1.0.13 sau 1.0.14

Pentru deblocare ai nevoie de SIM Card-ul original de la reteaua in care a fost blocat telefonul.

Gevey SIM Ultra S costa 55 dolari daca o iei si expediezi in USA sau 50 Euro daca o iei si expediezi in Europa. Detalii legate de sursele oficiale poti gasi pe gevey.com.

Disclaimer: nu am testat solutia de deblocare de mai sus, dar Gevey SIM are o reputatie buna. Asigura-te ca esti dispus sa platesti pretul ala si ca respecti conditiile de deblocare mentionate mai sus.

Daca ai folosit un Gevey SIM Ultra S lasa un comentariu mai jos.

via

4 Comments

  1. @aHuiban: teoretic un 4S are si slot GSM. E adevarat ca trebuie activata de catre Verizon jucaria.

    @Valentin: sunt atit de multe persoane cu 4S carora nu le pasa de 5.1, incit nici nu mai conteaza.

  2. Salut Adi. Sunt Cristi si am probat gevey-ul pe Iphone 4s 32GB blocat pe ATT cu 501; are jailbreak pe el si furiosmod instalat din Cydia; ce sa zic…merge cu putina chinuiala ptr ca de fiecare data cand isi gasea reteaua imi cerea activarea lui la apple..dar cu scoaterea si bagarea inapoi a cartelei sau activarea si dezactivarea modului airplane, il zapacesti si-l deblochezi pana la urma. Am incercat din toate punctele…ca si cum si-ar pierde semnalul sau sa se inchida din cauza ca ramai fara curent in baterie, de fiecare data l-am zapacit…putin mai greu, dar merge. Am facut teste prin sms de la un telefon la altul si specific ca am sim de la orange bagat in el. Sim-ul Gevey m-a ajutat Marius fotograful si m-a costat 70$ direct de la appleberry. Inca nu l-am incercat pe unul fara jailbreak dar tare sunt curios daca ar merge fara sau nu cum spun cei de la Gevey ca ar functiona.
    Noroc si multa bafta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*