Skype for web

Microsoft a lansat o noua versiune de Skype pentru web. Adica te loghezi in browser si il folosesti asa cum ai face-o pe smartphone sau in aplicatie. Merge si pe Mac si pe Windows.

Deocamdata, Skype for web merge doar in US si UK, dar developerii promit sa extinda la nivel mondial destul de repede.

Exista chiar si un sistem de notificari pe care il poti activa atunci cind faci sign-in.

Mi-ar placea sa vad protocolul integrat in Messages.app pe OS X. In felul asta poti sa ai toate conversatiile intr-un singur loc. Cel putin cele scrise, pentru ca presupun ca atunci cand vine vorba de VoIP e mai greu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*