CityPodcast – TechVolution, cu si despre Alex Brie. in episodul 1

TechVolution este show-ul de la care a pornit ideea primei retele de podcast-uri din Romania, CityPodcast.

Am vrut un show in care sa vorbesc cu developeri si oameni cu pasuni legate de Apple, gadget-uri si tehnologii care ne plac. Si acest episod, 001, este chiar primul episod inregistrat pentru retea.

Totul s-a facut via Skype, pe 5 martie 2015 si pot sa spun ca a durat o bucata de timp pana am reusit sa ma sincronizez cu Alex Brie. Nu pentru ca nu ar fi vrut sa raspunda intrebarilor mele, ci doar pentru ca amandoi eram foarte ocupati.

A urmat episodul 2, pe data de 10 martie. Nu va dezvalui cu cine, dar pot sa spun ca este tot un developer de aplicatii pentru iOS, un om ale carui produse sunt sau au fost pe iPad-ul fiecarui roman.

Va recomand acest episod cu Alex Brie pentru a intelege de la ce a pornit totul, chiar daca mici chestiuni discutate (Apple Watch, de exemplu) nu mai sunt in conformitate cu situatia de acum. Alex si-a luat un Apple Watch si a si facut o aplicatie pentru el.

4 Comments

  1. Cele 2 episoade TechVolution cu Alex mi-au placut cel mai mult. Foarte lejera discutia, parca esti la o cafea cu 2 prieteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*