CityPodcast – TechVolution, cu si despre Alex Brie. in episodul 1

TechVolution este show-ul de la care a pornit ideea primei retele de podcast-uri din Romania, CityPodcast.

Am vrut un show in care sa vorbesc cu developeri si oameni cu pasuni legate de Apple, gadget-uri si tehnologii care ne plac. Si acest episod, 001, este chiar primul episod inregistrat pentru retea.

Totul s-a facut via Skype, pe 5 martie 2015 si pot sa spun ca a durat o bucata de timp pana am reusit sa ma sincronizez cu Alex Brie. Nu pentru ca nu ar fi vrut sa raspunda intrebarilor mele, ci doar pentru ca amandoi eram foarte ocupati.

A urmat episodul 2, pe data de 10 martie. Nu va dezvalui cu cine, dar pot sa spun ca este tot un developer de aplicatii pentru iOS, un om ale carui produse sunt sau au fost pe iPad-ul fiecarui roman.

Va recomand acest episod cu Alex Brie pentru a intelege de la ce a pornit totul, chiar daca mici chestiuni discutate (Apple Watch, de exemplu) nu mai sunt in conformitate cu situatia de acum. Alex si-a luat un Apple Watch si a si facut o aplicatie pentru el.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Cele 2 episoade TechVolution cu Alex mi-au placut cel mai mult. Foarte lejera discutia, parca esti la o cafea cu 2 prieteni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*