Omni Info – aplicatia romaneasca de care ai nevoie

Eu instalez aplicatii pe iPhone din doua motive: am neaparat nevoie de ele sau vreau sa le testez. Omni Info se incadreaza in prima categorie.

Este o aplicatie facuta de un developer roman, Razvan Soneriu si iti ofera patru categorii de informatii pe care poti sa le folosesti in munca de zi cu zi, ca si roman.

Primul lucru pe care il vei remarca la aceasta aplicatie este interfata simpla si eleganta. O deschizi si este intampinat de patru cadrane: Curs Valutar, Cod Postal, CIF si DEX. Nu ai nevoie de o conexiune la net pentru a vedea cursul valutar. Aplicatia salveaza informatiile local atunci cand esti conectat si apoi te ajuta sa beneficiezi de ele sau de transformari intre diferite valute offline.

In ceea ce priveste codurile postale, cred ca oricine are nevoie de asa ceva. Eu am folosit o aplicatie similara sau cautari pe Google pentru multi ani pentru ca nu reuseam si nici nu vroiam sa retin cele doua coduri postale noi ale adreselor de acasa si din buletin.

Omni Info costa 1.99 €, dar tu poți să câștigi unul dintre cele 5 promo-code-uri oferite de boio.ro.

Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “Castiga aplicatia romaneasca pentru iPhone – Omni Info – pe boio.ro http://is.gd/cOMm6U via @boioglu “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Tragerea la sorti are loc pe 9 iunie 2015.

Update: castigatorii sunt @GCaraman, @dbotoca, @demiburaga, @AdrianDinArad si @i0n1ca.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

 1. Pareri/sugestii ptr dev, dupa prima utilizare:
  Design elegant, imi place.
  Meniul cu valutele e ok, conform BNR.
  Meniul cu DEX e ok, cu sursa declarata dexonline.
  In meniul cif am gasit chiar firma unde lucrez cu info neactualizate/eronate (probabil info de la server tert, nu din mfinante). (Adresa sediu social corecta, mai putin localitatea si cod fiscal si j care nu ma sunt valabile de cel putin 3 ani de cand lucrez eu).
  Greoi la cautare cod postal cand sunt nume complexe de strazi/localitati, fara a sti/a avea sugerata sintaxa de cautare. Poate, daca e posibil, o functie autocomplete ar face cautarea cod postal mai usoara.

 2. De ieri tot încerc să o utilizez și nu pot. Am instalat-o pe iPhone 4S, iOS 8.1.2, dar nu pot trece de meniul “Eroare datele se încarcă” și se tot încarcă și nu face nimic. Dacă apăs pe rotița de Settings îmi dă crash, dacă dau să caut cod poștal, cif, sau bnr nu face nimic, stă.
  Am șters-o reinstalat-o, respring, reboot iPhone, nimic.

  Aici poza https://twitter.com/i0n1ca/status/609438761739534338

  Pe 4s nu merge?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*