Sinergia dintre Infinity și VTEX generează o creștere accelerată a vânzărilor pe marketplace

Cristi Movilă. FOTO Confident PR

VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerț digital cu ajutorul căreia brandurile și retailerii își gestionează operațiunile de comerț la nivel global, a fost aleasă de Infinity.ro, unul dintre cele mai mari marketplace-uri din România, pentru accelerarea operațiunilor de comerț digital și creșterea businessului.

Infinity s-a născut în anul 2020, abordând piața în plină expansiune a marketplace-urilor online, cu scopul clar de a oferi o alternativă superioară față de concurența existentă în România. Reputația solidă construită de Infinity în ultimii ani se datorează în mare parte atenției deosebite acordate serviciilor oferite. Infinity pune un accent deosebit pe relația cu clienții și sellerii și oferă mereu soluții personalizate pentru a satisface nevoile și cerințele acestora.

“De la înființare, Infinity a căutat să redefinească experiența cumpărăturilor online pentru utilizatorii din România. Echipa Infinity a depus eforturi considerabile pentru a dezvolta un marketplace pe o platformă prietenoasă, intuitivă și sigură, care să răspundă nevoilor și așteptărilor tuturor părților implicate. Cu ajutorul unor tehnologii de vârf și al unei abordări inovatoare, Infinity a creat un mediu online în care cumpărătorii se pot bucura de o gamă largă de produse de calitate, iar vânzătorii pot promova și vinde cu ușurință propriile produse”, explică Dorin-Anton Rădoi, CEO, Infinity Marketplace.

Prin parteneriatul cu VTEX, Infinity continuă să inoveze și să dezvolte noi funcționalități pentru a oferi o experiență excepțională utilizatorilor săi. De la începerea colaborării cu VTEX, compania a înregistrat o creștere a vânzărilor cu 30% datorită creșterii capabilităților tehnologice, dar și datorită optimizării procesului de achiziție pentru client.

“Suntem încântați să fim parteneri de încredere în dezvoltarea și gestionarea Infinity Marketplace. Valorificând puterea tehnologiei VTEX, putem să oferim o soluție adaptată nevoilor și obiectivelor specifice ale partenerilor noștri, care impulsionează vânzările și contribuie la consolidarea magazinelor online pe piață. Împărtășim aceleași valori și ne bucurăm să fim alături de Infinity Marketplace în călătoria lor”, declară Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager & EMEA Sales Leader în cadrul VTEX.

“Alături de VTEX, potențialul de creștere al Infinity Marketplace în ecommerce este infinit. Ne bucurăm să avem o colaborare valoroasă pentru dezvoltarea comerțului digital în România, susținerea antreprenorilor locali și îndeplinirea nevoilor consumatorilor. Funcționalitățile avansate, sistemul de gestionare a stocurilor și integrările puternice cu alte canale ne-au permis să optimizăm operațiunile noastre și să ne concentrăm mai mult pe satisfacerea nevoilor clienților. Datorită performanței platformei VTEX, completă și personalizabilă în funcție de nevoile noastre de business, beneficiem de instrumentele necesare pentru a ne adapta și a ne extinde într-un mediu digital în continuă schimbare și reușim să ne transformăm obiectivele în realitate și să creștem în mod semnificativ”, adaugă Dorin-Anton Rădoi.

În ultimul an, Infinity Marketplace a înregistrat cele mai spectaculoase rezultate pe verticalele de articole pentru casă și grădină, oferind clienților o gamă largă de produse de calitate la prețuri competitive.

În continuare, în 2023, focusul Infinity Marketplace este atât pe devoltarea de noi verticale de interes, cum ar fi articole pentru copii și produse electronice, care au avut o creștere semnificativă a cererii în ultima perioadă, cât și pe dezvoltarea platformei din punct de vedere tehnologic, pentru a asigura o experiență cât mai plăcută și prietenoasă utilizatorilor.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*