iOS Users / boio.ro readers Meet-up la Constanta

Ce faci pe 29 ianuarie? Hai la Constanta!

Nu ne-a iesit in luna Decembrie din cauza zapezilor, dar acum trebuie sa fie mai bine. Ne intilnim sa stam la un pahar de vorba. Vorbim despre iPhone, iPad, Mac si ne cunoastem mai bine.

Asadar 29 ianuarie, ora 13 la City Park Mall

Stiu ca nu e tocmai in toiul verii si Constanta e departe de multe judete importante, in care stau mii de cititori boio.ro si de utilizatori iOS, dar acesta e doar un prim pas mic pentru socializarea in offline.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. eu doresc sa imi achizitionez un iphone…sa trec de pe e71 pe iphone dar nu ma pricep deloc ptr ca nu am avut timp sa rasfoiesc despre iphone…aveti timp la intalnire si pentru new entry pe planu de iphone?

  2. @rredox: nu te impiedica nimeni si nimic sa vii. Iar din toti cei prezenti, cu siguranta va fi cineva care sa iti arate ce are un iPhone si cum sa folosesti chestiile de baza.

  3. pai unde ? ce si cum? :D sunt interesat sa vin…am reusit sa imi achizitionez un 3gs si as vrea sa aflu pareri si sfaturi :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*