FOTO VIDEO Poco M3 – telefonul accesibil cu o baterie generoasă

Xiaomi Poco M3. FOTO Adrian Boioglu
Xiaomi Poco M3. FOTO Adrian Boioglu

Am testat, la începutul acestui an, un nou device de la Xiaomi. De această dată însă, testul a fost unul “pe bune”. De ce? Pentru că am fost nevoit să îmi trimit iPhone-ul în service. Acesta este motivul pentru care, pentru o săptămână am funcționat exclusiv cu Poco M3. Da, un telefon cu sistem de operare Android. Acesta trebuie să fie un nou record în care nu am avut parte de iOS pentru o perioadă îndelungată.

Dar hai să vă arăt video-urile făcute de mine și de fata mea, Diana pentru unboxing, respectiv descrierea video a acestui dispozitiv oferit – doar pentru review – de Xiaomi România.

Apropo, cine l-a despachetat mai bine? Diana sau eu?

Poco M3 este genul de telefon accesibil. În momentul publicării acestui articol, prețul începe de la 643 lei pentru un astfel de telefon. Primul lucru care îți atrage atenția este cutia. Nu mai este una albă sau neagră așa cum ne-au obișnuit Apple și iPhone. Ba chiar și Xiaomi are cutii de culoare albă.

Ce mi-a plăcut: butonul de power care are și senzor de amprentă încorporat.

Ce nu mi-a plăcut: Well, Android lasă de dorit. Dar este un second best, după iOS și mă bucur că există alternative serioase.

Concluzia mea o vezi în video de mai sus, dar o spun și aici: Poco M3 este exact genul de telefon pe care să îl faci cadou unui membru mai tânăr al familiei sau bunicii care vrea să se bucure de un smarphone accesibil. și chiar să-l folosești ca telefon de back-up. Este bun în pandemie pentru că are acel buton cu tot cu senzor de amprentă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*