Sexy! iPhone HD

Dap, pozele cu jucaria pe care le-am publicat in urma cu doar 2 zile s-au dovedit reale. iPhone-ul HD in cauza este un prototip Apple. Si e al naibii de sexy!

Gizmodo are o galerie intreaga de imagini si video cu noul iPhone.

Dimensiunile lui sunt de 4.5? x 2.31? x 0.37? (sunt in inch) si 140g. Cei care au pus mana pe el spun ca este mult mai solid si mai luxos decit 3GS. Spatele e facut dintr-un fel de plastic, sticla sau ceramica. (nu l-au dus la cioplit inca). Rezolutia ecranului este mult mai mare.

Noutatile sunt si mai interesante cind vine vorba de camera. Sau camere: are 2, iar cea de pe spate are Flash. Noul iPhone foloseste un microSIM (la fel ca si iPad), iar bateria e mai puternica si mai mare decit cea de la 3GS.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*