Noul iPad vine in Romania pe 23 martie

Pentru prima data (din ce imi aduc eu aminte) Romania este in lista a doua de lansare pentru un produs Apple si numele tarii noastre apare in Keynote-ul oficial.

Dealerul oficial Apple in Romania a fost luat atit de tare prin surprindere incit nu are inca toate materialele gata. Pagina pentru iPad apare pe site-ul Apple.ro, dar nu este tradusa in limba romana (mda, stiu ca asta e de bine, probabil). Singura fraza tradusa este in subsol si spune:

“Unele caracteristici, aplicaţii şi servicii nu sunt disponibile în toate regiunile”

Partea buna a acestui gest facut de Apple este ca marii speculanti de eMagazine online romanesti nu vor mai aduce iPad pe sub mana, la supra-pret si nu il vor mai vinde cu nesimtire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. Ce bine. Si asa mi-au furat sambata iPad-ul2. Fac un upgrade fortat. Sper ca preturile sa fie apropiate de cele din US.

  2. Pai si de unde il vom putea cumpara oficial?si oare la ce pret ?

    Pe apple.com/ro este link spre vodafone. Iar cum ăștia sunt fomiști orientați spre client probabil vor fi prețuri de la 3000 lei în sus…

  3. Din masina, in parcarea IKEA, pe 3 martie. Stau cu ochii pe icloud.com, dar nimic momentan

  4. @Dan, Parcarea de la Ikea are camere din ce stiu. Un sfat prietenesc, nu lasa nimic de valoare in masina NICIODATA chiar daca e in portbagaj si nu e la vedere.

    Daca am iPadul cu mine, chiar si cand cobor la o shaorma masina fiind la 10m de mine prefer sa i-au geanta. Unii ma vor cataloga nebun insa prefer sa fiu nebun decat pagubit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*