Noul iPad vine in Romania pe 23 martie

Pentru prima data (din ce imi aduc eu aminte) Romania este in lista a doua de lansare pentru un produs Apple si numele tarii noastre apare in Keynote-ul oficial.

Dealerul oficial Apple in Romania a fost luat atit de tare prin surprindere incit nu are inca toate materialele gata. Pagina pentru iPad apare pe site-ul Apple.ro, dar nu este tradusa in limba romana (mda, stiu ca asta e de bine, probabil). Singura fraza tradusa este in subsol si spune:

“Unele caracteristici, aplicaţii şi servicii nu sunt disponibile în toate regiunile”

Partea buna a acestui gest facut de Apple este ca marii speculanti de eMagazine online romanesti nu vor mai aduce iPad pe sub mana, la supra-pret si nu il vor mai vinde cu nesimtire.

8 Comments

  1. Ce bine. Si asa mi-au furat sambata iPad-ul2. Fac un upgrade fortat. Sper ca preturile sa fie apropiate de cele din US.

  2. Pai si de unde il vom putea cumpara oficial?si oare la ce pret ?

    Pe apple.com/ro este link spre vodafone. Iar cum ăștia sunt fomiști orientați spre client probabil vor fi prețuri de la 3000 lei în sus…

  3. @Dan, Parcarea de la Ikea are camere din ce stiu. Un sfat prietenesc, nu lasa nimic de valoare in masina NICIODATA chiar daca e in portbagaj si nu e la vedere.

    Daca am iPadul cu mine, chiar si cand cobor la o shaorma masina fiind la 10m de mine prefer sa i-au geanta. Unii ma vor cataloga nebun insa prefer sa fiu nebun decat pagubit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*