iPhone SDK – hackerii lucreaza pt apple

apple a gasit cea mai comoda si legala cale de a angaja hackerii: SDK-ul. oamenii vin cu aplicatii care deja exista. apple ii ajuta sa le mai retuseze si gata.

totul se intimpla peste noapte, nimeni nu se uita la trecutul developerului.

cel mai bine e ca din toata treaba profitam noi, userii de iPhone. cel putin deocamdata. asta pina incepem sa platim bani pe aplicatii.

SDK-ul in sine e cam frectie la picior de lemn. daca spui ca apple a urmat calea lui google cu Android… ai mare dreptate.

nu avem decit doua jocuri. si alea sunt slabtze, pt prescolari.

miscarea cea mai interesanta insa a fost facuta de microsoft cu exchange pt iPhone. baietzii au realizat ca nu pot ajunge apple din urma la partea de hardware asa ca s-au apucat sa dezvolte ceea ce stiau mai bine: software-ul propriu. si au in sfarsit succes.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*