Kindle versus iPad

Amazon se ia de guler cu Apple intr-o reclama pentru Kindle. Si cum nu au altceva de spus…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. E votba doar de o aplicatie..si la soare se face plaja nu se citeste ca face umbra “Cartea”.

  Kindle e doar carte electronica pe cand iPad are evantaiul de aplicati in el

  Poate vom asista la serialul Kindle vs iPad cum era Mac vs. PC

 2. Mda… Dupa parerea mea cele doua device-uri nu pot fi comparate deoarece fac lucruri destul de diferite. ÃŽn primul rand Ipad-ul este iluminat din spate iar ecranul sau cu leduri este destul de deranjant la ochi pentru multe persoane la o utilizare indelungata (cititul cartilor) pe cand Kindle se adreseaza cititorilor e-ink-ul sau fiind foarte asemanator cu hartia de ziar tiparita (nefiind iluminata in nici un fel) neobosind ochii apoape deloc. Referitor la luminozitate pot sa va spun ca nu conteaza iluminoziatea ipad-ului absolut deloc in aceasta comparatie deoarece Kindle-ul nu este iluminat deloc ci pur si simplu ecranul lui arata ca o hartie tiparita de ziar in care cu cat bate soarele mai tare cu atat se vede mai bine iar la intuneric nu poti citi (iti trebuie sursa de lumina externa, ecranul sau nefiind iluminat in vreun fel)
  Concluzia mea:
  Ipad-ul foarte bun pentru a inlocui un laptop (browser, mail, etc) dar nicidecum bun pentru a citi carti pe el (iti distrugi ochii doar pentru a citi pe Ipad)
  Kindle (sau alt E-book reader) ideal pentru stocarea si citirea de carti electronice ziare sau alte documente ALB-NEGRU

1 Trackback / Pingback

 1. iPad versurs Kindle: revansa | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*