Noile iTunes Gift Cards

Apple foloseste de ceva vreme doua denumiri pentru acelasi produs: iTunes Gift Cards si AppStore Gift cards. Da, chiar este acelasi produs pentru ca odata bagati banii in contul de iTunes poti sa ii folosesti atit pentru aplicatii, cit si pentru muzica sau filme.

Recent insa, cardurile pentru iTunes si-au schimbat infatisarea. In urma cu o luna aratau asa (clasica imagine cu o silueta care poarta casti albe). Acum sunt multicolore si impachetate separat, in cite un folio de carton glossy.

Cardul este lipit de cartonas si vanzatorul nu vede decit codul de bare pentru activarea lui. Dupa ce il desprinzi din Folio, poti sa vezi si zona razuibilia pentru codul de iTunes.

Exista si in Romania metode convenabile pentru achizitionarea de iTunes Gift Cards. Stii ca nici un reseller Apple nu le ofera, dar Dan are intotdeauna citeva de vanzare. Apropo, Dan, trebuie sa schimbi poza de la Post.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Ca ai acces la iTunes AppStore US trebuie sa iei gift carduri din USA. Cele din UK sunt valabile doar in UK si asa mai departe

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*