scuze de magazin de eletronice

m-am distrat azi putin cu vanzatorii din 2 magazine de electronice. cautam 2 lucruri: un cablu firewire pentru mac si o camera foto subacvatica.

primul a fost ritz camera – retea cunoscuta pentru oferta mare de camere foto cu preturi acceptabile. se vedea de la o posta ca vanzatoarea nu are habar de produsele din magazin. mi-a placut totusi ca avea la git un lant cu 2 jump-drive-uri. ciudata alegere. duduia a incercat vo 10 minute sa afle pretul produselor. nu le aveau afisat in magazin pentru ca, chipurile, se schimba odata pe saptamana. mai bine zis, daca esti prost sa cumperi de la aei fara sa verifici cit costa camera in alta parte poti sa platesti mai mult.

apoi a inceput sa-mi rasfoiasca un catalog de-al lor. cind am ajuns la camere video si am intrebat pretul unui sony HiDef mi-a raspuns ca nu stie pretul pentru ca nu il au in stoc. bine, bine… si catalogul? scuza ei era ca revista era mai noua si ca ei nu au tot ce e acolo inca… yeah, right…

la radio shack – retea cunoscuta pentru cabluri, mufe dar care are si alte jucarii destul de scumpe – am intrebat de un cablu firewire. vanzatorul era foarte atent si dispus sa ma ajute dar imi tot arata USB-uri. parea ca nu stie diferenta intre un 9 pin firewire si un usb din ala de imprimanta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*