noii "backstreet boys" cu iPhone

ultimul videoclip Backstreet Boys – “Inconsolable” aduce doua chestii mijto.

din prima un non-fan (adik unul care nu urmareste formatia respectiva ca sa afle tot ce se mai intampla cu ea) poate sa-si dea seama ca Backstreet Boys sunt acum 4 (fata de 5 citi erau inainte). a plecat ala brunet si inalt. imi scapa numele…

in al doilea rind, unul dintre membrii formatie flutura de zor un iPhone. nu vorbeste la el ci il stringe in mina si suspina cu subinteles. mda, e la moda…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*