iPhone 1015 error – "eroarea buna"

am fost intrebat in citeva rinduri despre o problema destul de des intalnita de cei care fac downgrade de la 114 la 113.

toti primim (sau ar trebui sa primim) eroare 1015. cei care nu se pricep, intra in panica si scot telefonul din usb si de aici apar alte erori si chiar blocarea jucariei.

tot ce trebuie sa faci este sa deschizi iBrickr si sa dai un Boot iPhone. vei avea un telefon functional 100%. eu am folosit calea asta de fiecare data si mereu mi-a mers exact asa cum ma asteptam.

ai si solutia Ziphone cu Boot normal sau iLiberty +.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

 1. dar de problema cu touchscreen-ul nefunctional ai auzit ceva? a venit un prieten la mine cu un iphone caruia nu-i mai merge touch-ul. daca ai mai auzit de problema asta te rog sa m-anunti.

 2. dar de ce ai face downgrade de la 113 la 114?
  si de curiozitate cum se face chestia asta?

 3. @simon: daca il scapi nu mai merge. asta stiu sigur. altfel printr-un restore ar trebui sa o ia din loc.

  @teo: sunt aplicatii care merg cu 113 si nu merg cu 114. se face cu un shift+restore in itunes (ai nevoie de firmware 113 descarcat in prealabil)

 4. Salut
  am urmat pasi in caz de eroare 1015 si acuma imi tot apare pe telefon iconita apple dupa care pleaca de jos in sus niste date dar asa rapid incat nu stiu ce scrie si se tot repeta la nesfarsit.
  ce e de facut in cazul acesta
  Multumesc!

 5. Salut
  am rezolvat cu iphone-ul mege wi-fi youtube in principiu functioneaza tot.
  este totusi o mica problema nu am semnal de retea nici orange nici vodafone
  ce ar fi de facut acum?
  Multumesc mult

 6. Salut
  da in ziphone am dat do it all si acuma functioneaza totul perfect, mai putin functia telefon nu merge nici o retea,
  merge yutube pot accesa orce pagina de net…….tot.
  in ziphone am incercat 2 variante :cu cel de 2.5 si cu 3.0 acelasi rezultat
  mersi mult de sfaturi
  daca ai mai intilnit astfel de caz ,astept sfaturi noi!
  Salut.

 7. SALUT. Apreciez munca pe care o depui si chiar m-a ajutat pe vremea cand eram mai prost si aveam iphone cu 1.1.4 .Acum sunt “destept” si am 2.0.1 “problema este ca vreau cu disperare sa fiu iar prost cu 1.1.4 si nu reusesc. Imi apare “eroarea buna ” 1015 dar nu stiu ce sa fac mai departe. TU spui asa :am fost intrebat in citeva rinduri despre o problema destul de des intalnita de cei care fac downgrade de la 114 la 113.

  toti primim (sau ar trebui sa primim) eroare 1015. cei care nu se pricep, intra in panica si scot telefonul din usb si de aici apar alte erori si chiar blocarea jucariei.

  tot ce trebuie sa faci este sa deschizi iBrickr si sa dai un Boot iPhone. vei avea un telefon functional 100%. eu am folosit calea asta de fiecare data si mereu mi-a mers exact asa cum ma asteptam.

  ai si solutia Ziphone cu Boot normal sau iLiberty +. . DAR CE ESTE IBRICKR CUM SA-L DESCHID SI MAI ALES UNDE.De aici se rupe firul.TE ROG FI UN PIK MAI EXPLICIT.Cu multumiri.

 8. sal. am un iphone 3gs 16 gb, cumparat de la orange cu versiunea 3.1.2, si a mers perfect 6 luni pana cand am folosit navigatia igo pe el si mi s-a blocat. acum imi apare doar apel de urgenta si nici o retea. cand ii dau restore imi apare eroarea 23. i-am dat chiar update la 3.1.3 dar tot nu o ia. daca stiti careva vreo solutie va multumesc anticipat.

 9. Am aceeasi problema de 3 zile si imi vine sa-l fac praf!! Cuparate toate cu banutzi si uite unde ajung!Am cum sa dezinstalex Igo-ul? Rezolv ceva cu asta? are rost?? merci mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*