piano rock

nu credeam ca in 2008 mai poate inventa cineva un gen muzical sau macar nu unul legat de rock.

zilele trecute am intrat in biroul unui coleg si ascultam muzica mijto. mi-a spus ca e piano-rock. semana oarecum cu muzica celor de la coldplay – muzica pe care am ajuns sa o indragesc in parte si datorita reclamelor apple.

evident ca am google-it termenul si am aflat de pe wikipedia ca si evanescence cinta in anumite piese piano-rock…

d-aia imi placea asa de mult…

ti-am zis ca in top 5 preferinte muzicale am metallica, linkin park, evanescence, sepultura si alte citeva care suna la fel de bine…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*