ia-l, e mai bun, are dual sim

am vazt ultima prostie in materie de copii ieftine de iPhone. o mizerie care se numeste iQ9 Phone. vanzatorii il recomandau tuturor drept iPhone si amaritii de nestiutori erau incintati de faptul ca e numai 300 $.

duduia care le vindea incerca sa-l bage pe git unui asiatic. ii tot explica omului ca are si incarcator si card de memorie…

nu am rabdat si i-am zis cumparatorului ca nu e iPhone asa ca duduia a sarit cu gura pe mine. daaa, dar e mai bun, e dual sim! asta parea sa fie argumentul suprem. mizeria de telefon era facut dintr-un plastic ieftin, de culoare neagra si avea forma unui Google G1 cu ecran putin mai mic decit al iPhone. cutia jucariei era tot de carton negru, dar dubla ca dimensiune asa ca de cind o vedeai iti dadeai seama ca ceva nu e in regula. pe ea era desenata un iphone cu wallpaper cu pesti, asa cum era 1.0.1.

cind am vazut ca vanzatoare tot ii dadea inainte cu telefonul ei de plastic am scos din buzunar iPhone-ul si l-am aratat asiaticului: uite ce inseamna iPhone!

imi e mila de cei care pun botul la astfel de chinezarii de proasta calitate, dar si-o cam fac cu mina lor. daca vrei sa cumperi ceva macar uita-te pe net cum arata…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*