Saniuto-camiono-avionul zboara din 2014

O companie canadiana a comandat o flota de jucarii zburatoare. Nu stiu cum sa le spun, asa ca merg dupa descrierea lor vaga: Hybrid Air Vehicles. Tancul poate sa care 50 tone de materiale in orice fel de conditii.

Partea buna este ca daca ai 40 milioane dolari in cont poti sa-ti iei si tu unul. Ajungi mai repede de la Bucuresti la Constanta decit pe autostrada.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. “Partea buna este ca daca ai 40 milioane dolari in cont poti sa-ti iei si tu unul.” Multumesc Adrian!! Multumesc ca mi-ai dat informatia. Mi-am comandat si eu 2. Unu de bun si altul de piese:))))).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*