Noua reclama iPad – Learn

Incepe scoala. Ti-ai luat iPad?

Sunt curios daca si in Romania sunt elevi/studenti care merg la cursuri cu iPad in loc de carti si caiete.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

16 Comments

 1. sunt sunt. trebuie sa se joace si ei pe ceva ca prea dureaza mult cursul. Dar sunt si d-astia la care te referi tu dar pe la facultatile nemecanice in general.

 2. Elev fiind, mai ma duceam cu laptopul la scoala pentru o prezentare, mai ajutam un profesor, clasa etc. In momentul in care eu ma apucam sa imi scriu lectia pe el, imediat incuiatii sareau cu gura : ” hai nu te mai juca ” Nu stiu cum e in facultate la capitolul asta dar cu iPad-ul in liceu, cred ca e direct sinucidere:)

  Inca se cere sa scrii ca dementu 8 pagini/ora si sa ai caietul frumos aranjat. Doamne fereste sa te pui sa iti scrii lectia pe telefon sau orice altceva tehnologic ca 5 minute esti la interogatoriu si toata ora privit insistent

  Educatia din Romania mai are de mancat la capitolul tehnologie si mentalitate.

 3. Am , doar nu e chiar atat de util , cel putin in romania toate facultatile se bazeaza pe windows.fara windows nu existi.

 4. Sunt si in Romania utilizatori de iPaduri in licee. Eu sunt unul din ei. Dar nu il pot folosi la toate orele fiindca, de exemplu la mate nu pot face toate semnele la fel de repede ca pe hartie. Apropo, daca stie cineva vreo aplicatie care sa aiba semnele utilizate in matematica usor de inserat, il rog sa ma anunte si pe mine. La orele unde este doar de scris, il folosesc si nu am patit (pana acum) ce spune @jder ca pateste el.

 5. $ Hurgoi Am patit :) Cei drept cu profesorii mai batrani. Acum depinde mult si de liceul in care inveti:)

 6. ptr prezentari, portabilitate, un search rapid este perfect un ipad. chiar si un iphone. Dar sa stai sa scrii cursuri intregi pe el mi se pare o tampenie. in primul rand mi se pare mult mai obositor un touch decat o tastatura hard. si in al 2-lea rand daca ai cursuri de 15 pagini, in veci nu apuci sa scrii tot pe orice tastatura ai folosi.

 7. Asta este viitorul. Tabletele vor fi caietul viitorului. :) Ar fi o bucurie pentru mine să lucrez cu așa ceva la clasă și mai ales la istorie și geografie.

 8. Sunt student incepand de anul asta la o facultate politehnica. Am cumparat un iPad 2 in special pt cursuri. Ma gandesc ca pot avea manualele in pdf. O alta functie ar fi sa imi scanez ce scriu in tp zilei si sa le transfer pe iPad pt o mai buna organizare.
  Pana acum a fost o problema dependenta masiva de windows. Recent am vazut ca exista si autocad pt ipad. As mai putea folosi de asemenea wolfram alpha si multe aplicatii how to.
  Portabilitatea este factorul determinant. Astept cu nerabdare ziua cand tablete vor inlocui laptopurile si caietele in universitati.

 9. Si eu sunt inca in liceu dar cum este un comentariu mai sus, nu la toate orele poti scrie pe iPad, spre exemplu mai sunt orele de laborator, modulele, chimia, fizica, matematica, la ele inca iti trebuie cate un caietel acolo, da in rest gasesc iPad foarte util pentru a-mi scrie lectiile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*