masina zburatoare de la audi

cine a zis ca trece anu 2008 si nu apar inca masinile zburatoare, precum inc artile SF pe care le citeam cind eram mici?

stiu ca Audi Calamaro e doar un concept, dar arata prea bine ca sa nu comentam putin pe seama lui. ma gandesc cu groaza la momentul in care vom avea masini zburatoare in romania. parca vezi ca le parcheaza astia aiurea… Deasupra casei vecinilor si zboara cu ele fara sa se uite ca e inchis coridorul aerian respectiv.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Mda. Azi am facut 5 km intr-o ora iesind din Cluj. Si ma gandeam la filmele SF de acum 10-15 ani care toate prevedeau masini zburatoare in 2000 :)
    Conceptul arata chiar bine, cam SF daca ma intrebi. Zboara?

  2. ar fi foarte tare sa vezi masini zburatoare in romania..:))
    cred k ai putea sa stai sa razi zile in sir:))
    in rest conceptul e cool, arata k un pistol, mai SF, mai ales dc nu-ti dai seama kt e d mare..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*