May Day pentru iPhone te ajuta in caz de accident

Nu trebuie sa pui raul inainte, dar atunci cind ai mai mare nevoie de ajutor, o astfel de aplicatie iti poate salva viata.

Ideea e simpla: tot ce ai de facut este sa setezi un grup de apropiati si un mesaj de panica. Aplicatia stie sa detecteze daca ai fost implicat intr-un accident si sa trimita un mesaj automat cu locatia ta. “May Day Light” este ideala pentru cei care sunt mereu pe drum, fie ca sunt la volanul unui camion, masina personala sau motocicleta.

Userul lasa aplicatia sa ruleze in background si alege o viteza minima sub care mesajul de alarama se trimite. Cind telefonul detecteaza ca te-ai oprit din mers trimite mesajul de panica. Evident, ai timp sa dezactivezi totul daca ai facut o oprire planificata.

May Day costa 2 dolari in AppStore si daca te stii obisnuit cu drumul, genul asta de aplicatie nu trebuie sa-ti lipseasca de pe telefon. boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “May Day Light” http://is.gd/DhvD7k pe boio.ro “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv) in care sa spui In ce conditii crezi ca ti-ar fi de folos o astfel de aplicatie?

Castigatorii sunt: Sebastian, bogdan si Mihai. Ii astept cu un mail pina pe 18 martie pentru a-si revendica promo-code-urile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. stai ca nu prea am inteles. daca te opresti la semafor sau la o benzinarie .. aplicatie se alerteaza imediat?! nu mai bine faceau cumva sa-si dea aplicatia seama daca te-ai oprit brusc sau ceva de genul asta?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*