Samsung incearca…

Samsung ne arata o jucarie noua, care nu seamna (in sfarsit) cu iPhone – “Galaxy Beam”.

Este un telefon galben, gros de 12,5 mm, cu proiector incorporat, un ecran (care nu e Super Amoled) cu rezolutie 480×800 si un sistem de operare vechi – Android 2.3.

Sunt curios cit tine bateria telefonului odata ce ai aprins proiectorul? 20 minute?

Hei, au incercat si ei. Poate data viitoare…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. nu stiu cat de reusit este, dar mi se pare totusi o idee buna si utila. dar asta cand nu se vor face compromisuri in privinta designului. sper ca este primul din multe, care vor veni cu proiector incorporat.

  2. Din Pct meu de vedere…VAND IPHONUL 4.La cat de des sunt nevoit sa car proiectorul cu mine,prefer sa-l tin la incarcat pe durata prezentari,decat sa mai car inca o geanta cu mine.Cat despre sistemul de operare nu-i problem ca sunt pe samfirmware diponibile updaturi instant,desi nu cred ca este un impediment.Sper ca pretul insa sa nu fie prohibitiv

  3. @ Iry……iti dai seama ce rezolutie fabuloasa o sa aiba:))….nu va inlocui cu brio un proiector low-budget macar…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*