Scandalul Beats se lamureste: castile dezmembrate erau false

In urma cu o saptamana pe net au aparut imagini cu o pereche de casti Beats dezmembrate. Autorul demonstra ca sunt de o calitate foarte proasta si ca au in ele niste placute metalice menite sa le faca sa para mai grele.

Asa cum era de asteptat, toata lumea a sarit sa spuna ca Beats fac casti scumpe si de proasta calitate. Ceea ce nu e departe de adevar (la partea legata de pret). Eu nu as da atatia bani pe o pereche de casti. Cele de la iPhone imi sunt de ajuns pentru ascultatul ocazional.

Si cand scandalul se linistise, un video mai vechi, dar de actualitate, aduce informatii interesante in discutie. Castile Beats dezmembrate erau, cel mai probabil, unele false. Problema e ca este foarte greu sa-ti dai seama care sunt adevarata si care sunt facaturi.

Discutia toata este aici, iar video publicat in luna februarie 2015 este mai jos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Daca nu m-ar incalzi asa tare la cap si urechi, chiar m-ar tenta si pe mine o pereche de casti Beats.
    Asa ca deocamdata raman si eu la cele Apple, care sunt multumitoare din toate punctele de vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*