politistul de Mall

am vazut un trailer pentru un film care urmeaza sa apara. subiectul e legat de politistul de Mall. Evident ca totul este dus la extrem, dar ceva-ceva tot e adevarat: jucariile cu care se misca politistii de mall.

pina acum i-am vazut cu Segway, dar azi mi-au cazut ochii pe unul care avea o super jucarie. poza alaturata spune totul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Ce mi-ar place prin Bucuresti..sa las masina in Militari si sa ma plib pe unde am treaba cu jucaria asta.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. ROMANIA INEDIT » Blog Archive » Trotineta de politist
  2. politist cu tricicleta | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*