Cele mai bune reclame pentru iPhone

AdWeek a publicat lista tuturor reclamelor oficiale pentru iPhone facute pina acum (februarie 2012). Si sunt 84.

Le-am revazut pe toate si mi-am dat seama, ca atunci cind au aparut le-am si vazut la TV sau pe net pe toate. Asta e si avantajul privitului la TV cind stai in USA :)

Nu am sa public acum toate reclamele pentru iPhone, desi iti recomand lista AdWeek, dar am sa le pun pe cele care mi-au placut cel mai mult.

Tu cite dintre ele stiai si ce preferate ai?

“Hello” este prima reclama pentru un iPhone inca nelansat. A aparut pe 2 martie 2007.

“Calamari” este reclama cu numarul 4 si am vazut la TV de atitea ori incit o stiam pe dinafara. La fel si Reclama cu numarul 5 – “Watered-Down Internet”

“Meredith” era genul de reclama pe care o dadeam exemplu celor care vroiau sa stie prin octombrie 2007 ce e ala si la ce este bun un iPhone

Aparitia iPhone 3G in luna iunie 2008 era motiv de noi reclame. “Hallway” aparuta pe 10 iunie chiar mi-a placut.

“Shazam” a facut parte din seria “Dilemmas” de la sfarsitul lui 2008. Reclama cu numarul 33 mi-a placut pentru ca aflam cine canta melodia din reclame :)

Cati dintre voi ati folosit expresia “There’s an app for that” in viata de zi cu zi? Eu stiu ca am folosit-o de multe ori. Si nu ma refeream numai la aplicatii pentru iPhone. totul a inceput in ianuarie 2009 atunci cind a fost lansata reclama “Check”.

Aparitia iPhone 3GS – cel pe care aveam sa-l si cumpar dupa doi ani de iPhone 2G imi revine in memorie cu placere. “Break-In” mi s-a parut geniala la vremea ei.

“Copy and Paste” marca mult-ceruta functie. Apple a adus-o pe telefon atunci cind a fost implementata in cel mai bun mod posibil.

Multi-tasking-ul era si el important de marcat, iar “Multi-People” care a aparut pe piata in noiembrie 2009 arata ce inseamna asta.

“12 Apps of Christmas” a fost simpatica.

“Big News” este una dintre cele mai emotionante reclame pentru iPhone si a fost cea care anunta lansarea iPhone 4 si a FaceTime. A aparut in iulie 2010 si a fost urmata de alte citeva spot-uri din aceeasi serie, printre care “Meet Her”.

“Retina” este doar una dintre reclamelele din seria “If You Don’t have an iPhone…”

Reclama cu numarul 78 este “Siri Assistant” si in Octombrie 2011 era cea care prezenta iPhone 4S.

“iCloud” spune in doar 31 secunde de ce ai nevoie de iOS 5 si de iCloud.

“Santa” a aparut in decembrie 2011 si mi-a placut foarte mult. iar “Road Trip” imi aduce aminte de concediul din California. Good times :)

Si ca sa raspund intr-un fel la titlu: cele mai bune reclame pentru iPhone sunt cele care urmeaza. Ele vor prezenta intotdeauna functii noi de care ne vom bucura.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*