wordpress pentru iPhone

vine cu cea mai importanta si asteptata functie: “comment moderation” astept asta de la lansarea aplicatiei, in 2008.

alte optiuni noi, care te vor ajuta sa postezi mai repede si mai bine pe blog sunt:

– link creation help

– optiuni de resize la poze

– creare si editare de pagini direct de pe iPhone

– tastatura orizontala.

o parte dintre functiile noi merg doar cu blogurile personale care au wordpress 2.7+, dar aplicatia este ideala pentru blogurile postate pe wordpress.com.

pe linga toate astea e Free. toate aceste motive ma fac sa mut WordPress pentru iPhone de pe pagina 4 pe Homepage-ul iPhone-ului si sa incep sa uit de laptop atunci cind vine vorba de blog : P

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*