iOS 8 Beta 5 si OS X Yosemite DP5

Apple scoate cam la doua saptamani un nou Beta, ceea ce este incurajant. Sunt curios daca Beta 6 va fi ultimul inainte de GM. Asta ar insemna ca versiunea finala ar putea sa vina chiar mai devreme decit prognozatul 19 septembrie.

Anyway, iOS 8 Beta 5 a venit azi cu niste update-uri marunte: niste icoane schimbate si niste functii anuntate deja care erau inactive pina acum. La fel si OS X Yosemite Developer Preview 5.

Stiu ca sunt mai stabile decit precendentele, dar nu ti le recomand sa le instalezi pe device-ul pe care il folosesti zi de zi.

Vezi AICI ce aduc nou cele doua versiuni Beta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*