sa tot vinzi iphone si mac-uri

asta e jucaria in care se plimba steve jobs: un “Gulfstream Aerospace G-V” pentru cunoscatori.

pozele inainte si dupa decolare aici.

poate ca merita omu. iphone-ul tocmai a urcat pe locul doi in clasamentul celor mai vandute smartphones si pe locul intai in clasamentul celor mai bine dotate telefoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

2 Comments

  1. well.. ma intreb cum ar putea sa urce pe primul loc in clasamentul celor mai bine dotate telefoane.. cel mult ar fi putut sa fie acolo de la lansare… fiindca applicatiile imbunatatesc utilizarea dar pana una alta nu sunt dotari, iar la dotari sunt o gramada de smartphoneuri care il depasesc… ai cumva si un link? sunt curios fiindca ce am gasit eu erau cel mult pareri subiective.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*