sex oral cu profesoara de istorie

uite asa aflam ce fac elevii de 16 ani la meditatie…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Sexul oral este un lucru impotriva firii umane, ceva bestial, am intrecut de mult timp animalele! Si macar ele nu au constiinta! Cum iti mai poti saruta copilul, sotul/sotia sau mama dupa ce ai supt…? Te simti curata sau mutdara? Treziti-va oameni buni si intrati in normalitate! Ne degradam ca specie pe zi ce trece! Cautati iubirea curata , nu pe cea perversa! Va doresc o iubire neprihanita!

  2. Bine relu…Nu stiu cati ani ai tu dar sa stii: gura e un depozit de mizerii, o bomba biologica de bacterii. Iubirea tine in mod normal mai putin de 2 ani, cine iubeste mai mult este nebun(lucru declarat de doctori)…Daca nu mai improvizezi un pic dispare pasiunea…Sexul oral se practica de cand se practica si sexul normal, asa ca nu ne degradam. Eu iti spun doar atat: esti mai murdar daca iti saruti iubita pe buze decat daca o saruti mai jos de mijloc…Daca te tai la un deget…baga-l acolo si o sa vezi ca se vindeca mai repede…femeile sunt mult mai curate acolo decat esti tu in gura. Daca doamnei profesoare ii place cuculetul este ceva normal…Fiecare femeie cauta masculul cel mai bun, prin urmare cel mai dotat. Aici nu e vorba de dragoste ci de instinctul de perpetuare a speciei. Sa nu te mire asadar ca iubirea neprihanita se finalizeaza cu o relatie extraconjugala. Mult noroc in iubiere si PASIUNE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*