scumpele inutilitati de la toshiba

baietzii incearca sa surclaseze noul macbook pro si vin cu o jucarie care aduce… 3 placi grafice nvidia (doua GeForce 9800M GTS si un GeForce 9400M). toate sunt ingramadite in uritul qosimio x305 – un animal de laptop cum numai toshiba stie sa faca.

mda, acum stim ca se poate. dar oare la ce te ajuta sa cari dupa tine un laptop de 17 inch, gros, greu si la numai 4200 dolari?

mai e nevoie sa zic ca vine cu vista? inca un motiv in plus sa nu-l bagi in seama…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Asta de 4200 e Quadr Core. Asta e motivatia.
    Cel dual core costa 2000$.
    Oricum, ramane inutil :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*