gastile de mac users

am trecut pe mac de numai 2-3 zile dar pot sa zic ca am inceput sa ma integrez intr-un nou fenomen: gastile de mac users. au obiceiurile lor, ticurile lor, sculele si programele lor si asa mei departe. este foarte interesant sa-i urmaresti si daca esti utilizator de mac, de ce nu – sa li te alaturi.

gasca de mac are neaparat cel putin un membru cu time capsule. asta e jucaria aia care iti ofera acces wireless la un HDD. pe el poti sa faci back-up sau sa iti stochezi ce ai. evident, proprietarul il foloseste pt cea de a doua varianta. asta inseamna ca toata gasca sta la job sau prin vecini conectata la jucarie si descarca filme, muzica si tot ce se poate pe wifi.

gasca de mac useri se bucura de retelele instant de pe macOS. ii vezi pe colegi pe itunes sau in finder direct asa ca iti poti alege de la ei ce iti place. daca esti lasat, evident.

obiceiuri mai domestice includ descarcatul la comun de programe crackuite de mac. la capitolul asta, unii se cam feresc si prefera sa le cumpere. dar cind vad ca se poate si moca… se razgandesc repede. daca ai o problema sau nu stii sa faci ceva esti ajutat repede.

din ciclul obiceiurilor funny fac parte “facutul mijto de windows users” sau insirarea motivelor pentru care merita sa treci la mac.

aaa, si daca ai nevoie de un taxi pina la apple store cu siguranta se vor gasi 4 persoane care vor sa mearga acolo. si sunt dispuse sa imparta cheltuiala chiar daca nu cumpara nimic: o plimbare la apple store e ca mersu la biserica duminica…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. “o plimbare la apple store e ca mersu la biserica duminica…”

    nu stiu de ce asta e un lucru bun sau cool… pana la urma este un nenorocit de calculator/mp3 player/telefon nu dumnezeu
    brainwashed freaks

  2. LOOOOOOOLLLLLLL !!!! Mama Adrian cata dreptate ai !!! Si faza ii ca nu doar in State ii asa, la noi in Romania sunt MacUser Meeting-urile. Atunci se intampla toate astea. Oricum pot sa iti spun sigur ca vei ramane surprins cat de stransa este si legatura intre utilizatori !!! In curand vei incepe sa simti si tu microbul !!! Si atunci incepi sa organizezi intalniri, sa mergi la ele, sa ai sigla Apple peste tot, sa ai doar produse Apple originale, doar Apple in geanta de laptop, etc.

  3. @pmk: nu cred ca al tau amarat PC este asa de util/stabil pe cat sunt Mac-urile si eu am fost pe PC la inceput, ulterior trecerii mele logodnica mea a spus ca nu sunt normal si sa o las mai moale cu Mac-urile. Acum se roaga de mine sa ii dau MacBook-ul meu din cand in cand, asta pt. ca l-a primit 1 sapt. cat am fost [lecat din tara si a lucrat pe el. E si ea un “brainwashed freek” la 1 sapt. dupa utilizare. Anul viitor in primavara ea imi spune sa imi iau eu noul MacBook pt. ca ea sa il primeasca pe actualul meu MacBook … cred ca am spus tot cu asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*